Verzending & retour


Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij zullen steeds uw bestelling dezelfde dag nog verzenden als u voor 14u bestelde en het product in voorraad is. De bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden gemaakt worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Indien u hier vragen over heeft, aarzel dan niet ons te contacteren via panachebywva@gmail.com. Wij beantwoorden uw mail dan zo snel mogelijk.

Verzendmethoden in België

Wij vragen een kleine bijdrage voor verzendingen onder €100. 

Ophaalpunt: €5,50

Kies tijdens het afrekenen voor één van de 1250 bpost afhaalpunten.

Thuislevering: €6,50

Tijdens het afrekenen kan je ook kiezen voor thuislevering.

Gratis levering vanaf €100!

Verzendmethoden in de EU

Wij verzenden met bpost of DPD, afhankelijk van welke transporteur de goedkoopste en beste service naar deze bestemming aanbiedt.

Voor verzending in de Europese Unie krijgt u steeds vanaf €150 een korting op de verzending.

Kost afhankelijk van de bestemming.

Tijdens het bestelproces kan u de verzendkosten berekenen aan de hand van het door u opgegeven adres. 

Retour

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 3 dagen na de datum van plaatsing van het order en voor de bestelling verzonden is.

Retourneren/afkoelperiode

Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen, ingaande op de dag van de levering, om zonder opgave van reden het product te retourneren. 

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden en na aanmelding via e-mail aan  panachebywva@gmail.com. Het pakket dient ons in deugdelijke staat te bereiken.

Als u dat wenst zullen wij u de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, exclusief de aangerekende verzendkosten aan u terugstorten.

Alle annuleringen en ruilingen dienen schriftelijk (via mail: panachebywva@gmail.com) ons kenbaar worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling, dient hetzelfde te zijn als het rekeningnummer waarmee u de betaling aan ons heeft uitgevoerd; eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. De klant is verantwoordelijk voor het ordelijk verpakken en verzenden van een retourzending!

TERUGBETALING

De retourzendingen worden bij ontvangst meteen gecontroleerd door ons. Bij een geslaagde controle wordt het artikel terugbetaald. Verzendkosten worden nooit terugbetaald. U kan een terugbetaling verwachten binnen de 2 weken.

RETOUR ADRES

Panache by WVA

T.a.v. The Vandal bvba

Dokter van de Perrelei 51

2140 Borgerhout

België