Over Ons

Waar moeten we beginnen? Wij zijn Wout en Sarah, geboren in België, etc etc… Vermoedelijk zal je ons wel een beetje kennen als je hier beland bent.

Wij zijn twee mensen, met een hart voor de koers. Bij Wout is dat van kleins af aan, bij Sarah… sinds ze Wout heeft leren kennen. Wij zijn in 2017 met Panache begonnen omdat we soms wat authenticiteit misten in de typische supportersoutfits. Op de crossen zagen we plots in alle kleuren en formaten Wout’s naam opduiken. Dat kon beter, dachten we. En zo is het idee geboren.

We zijn eerder kleinschalig begonnen met enkel op bestelling een heel beperkte collectie te maken. Deze collectie is en zal steeds onze basis zijn. Met ‘The Classics’ streven we naar een simpel design. We zijn enorm trots dat het gebruikte WVA-logo, wat vandaag toch ons herkenningspunt is, ontworpen is door Liese, de zus van Wout.

 Al snel merkten we dat de vraag groter en groter werd. Alles zelf bestellen, verwerken en verzenden hebben we na een jaartje moeten loslaten. Zo is de samenwerking met Toon gestart. Hij heeft zijn eigen merk, The Vandal. Uit deze samenwerking kwam het idee om een tweede lijn te maken, hierdoor hebben we nu naast ‘The Classics’ ook de Panache collectie. Onze overkoepelende naam van beide collecties heet dan ook Panache by WVA.

cover fotos 1

Wat wil Panache nu net zeggen?

Wel, iets doen met zwier, bravoure. Dan mag het inderdaad wat meer zijn. Met onze Panache collectie proberen we steeds wat verder weg te stappen van ons klassieke logo. We brengen hier meer kleurrijke designs die zelfs niet altijd gerelateerd zijn aan Wout, maar natuurlijk wel aan de koers. En ja, als Wout weer eens beslist een ‘specialleke’ uit zijn benen te toveren, dan is Sarah er als de kippen bij om een prachtig aandenken te maken voor zijn supporters. Zo ontstaan er soms ‘Limited Editions’ die we via een presale verkopen. Deze zijn echte een must have uit onze collectie.

We wensen je veel plezier op onze webshop!

Liefs Wout en Sarah